Wine and dine team

Diner

Wine & Dine

Over etiquette en wijn

Wat krijg je als je een wijnspecialist en een etiquettedeskundige met elkaar aan een tafel zet?

Precies!

Een Wine & Dine diner

Wine and Dine Lilian en Birthe

Birthe en Lilian
over wijn en stijl

Lilian Woltering traint al jarenlang commerciële mensen in zakelijke etiquette. Birthe van Meegeren is al meer dan 12 jaar dè wijnspecialiste van Gall & Gall. Samen hebben ze de handen ineen geslagen om leerzame en leuke workshops en etiquettediners te verzorgen.

Hoe heurt het?

Nou ja, dat klinkt zo stijf inderdaad….. en dat is niet onze stijl. We leren u over etiquette en wijn & spijs juist op een luchtige, enthousiaste wijze. De etiquetteleer is bij ons voorzien van leuke achtergronden en anekdotes. En we proeven 6 heerlijke wijnen waarbij u de 5 basisregels over het combineren van wijnen met gerechten proefondervindelijk leert.

Iets voor jouw bedrijf?

De avonden zijn leuk, lekker en leerzaam. En er is voldoende ruimte voor gezelligheid. Hierdoor zijn de workshops en etiquettediners heel geschikt om in te zetten voor zakelijke uitjes, als afsluiting van een strategie middag bijvoorbeeld. De workshops en diners werken verbindend en de medewerkers kunnen hun nieuwe vaardigheden zakelijk inzetten. We sluiten af met een etiquette-wijnpubquiz waarbij de winnaar met een mooie prijs naar huis gaat.

Etiquette en etiketten

De taken van de gastheer, het uitbrengen van een toost. ‘brood- en bestekbeleid’ en natuurlijk de juiste wijnkeuze bij gerechten en tips voor omgang met de sommelier of de juiste keuze van de wijnkaart in een restaurant.

Ontspan

De sfeer is ontspannen en informeel. De duur van het programma, inclusief of exclusief diner, en de locatie zijn geheel bespreekbaar.

Een heerlijk zakelijk uitje!

Wine and Dine Lilian en Birthe

andere etiquettediners

Etiquettediner

Etiquettediner

Lekker eten en lachen Het etiquettediner is een leerzaam èn amusant praktijkdiner, dat de tafelmanieren en hun achtergrond onder de aandacht brengt. Tijdens een diner

Lees verder »
Etiquettediner tafel Wereldmuseum Rottterdam

Post Corona Diner

Hoe gaan we verder? Bij dit diner faciliteer ik de discussie: hoe gaan we elkaar begroeten na Corona? Komt de handdruk gewoon weer terug? Houden

Lees verder »

Offerte-aanvraag

Vul in of laat weten hoe ik je kan bereiken. Ik neem zo snel mogelijk contact op.

Maak een keuze uit een of meer programma's:

Vertel me wat ik voor je kan doen

Lilian Woltering leuk en leerzaam
Lilian etiquette aan tafel

Deze website gebruikt cookies voor de best mogelijke ervaring