Presentator of gastspreker Lilian Woltering

Presentatie of gastspreker

Spreker nodig?

Laat mij maar praten

Workshop zakelijke etiquette

Ben je betrokken bij de organisatie van een conferentie, congres, beurs, jubileum, opening of evenement, dan ben je misschien op zoek naar sprekers die tussen de serieuze onderwerpen door een beetje vrolijkheid en energie in de zaal brengen. 

Als dagvoorzitter, gastspreker of presentator breng ik een leuk en voor iedereen herkenbaar verhaal vol interactie met het publiek. Een verfrissing voor de zaal. Geschikt voor ieder evenement. Van serieus tot jubileumfeestje.

Of het nou gaat om het geven van een workshop, het begeleiden van een etiquettediner, het sluiten van huwelijk, het praten over etiquette op televisie of radio of het geven van een lezing of presentatie, in al die momenten ga ik tot het uiterste om het publiek van begin tot het eind te boeien.

Van serieus tot entertainment

Voor diverse bedrijven en instellingen presenteer ik seminars, kwartaalvergaderingen, congressen. Themadag, jubileum of buitendag. Ik ben van alle markten thuis. Van bloedserieus tot entertainment.

Verbinden

Omgaan met mensen op verschillende niveau’s is wat mij goed ligt. Door de manier waarop ik de dingen presenteer probeer ik mensen dichter bij elkaar te brengen, ook door hun taal te spreken. Laat me meedenken hoe ik kan helpen een congres, seminar of bedrijfsdag voor iedereen tot een succes te maken.

Offerte-aanvraag

Vul in of laat weten hoe ik je kan bereiken. Ik neem zo snel mogelijk contact op.

Maak een keuze uit een of meer programma's:
Lilian etiquette aan tafel

Deze website gebruikt cookies voor de best mogelijke ervaring