Hoe overleef ik een formeel diner?

Etiquette & Etiketten

Trakteer je medewerkers dit jaar eens op een leerzaam, leuk en lekker diner!
Over etiquette en etiketten….

Lilian Woltering traint al jarenlang commerciële mensen in zakelijke etiquette. Birthe van Meegeren is al meer dan 12 jaar dè wijnspecialiste van Gall & Gall. Samen hebben ze de handen ineen geslagen om leerzame en leuke workshops en etiquettediners te verzorgen.

Hoe heurt het?

Nou ja, dat klinkt zo stijf inderdaad….. en dat is niet onze stijl.  We leren u over etiquette en wijn & spijs juist op een luchtige, enthousiaste wijze. De etiquetteleer is bij ons voorzien van leuke achtergronden en anekdotes. En we proeven 6 heerlijke wijnen waarbij u de 5 basisregels over het combineren van wijnen met gerechten proefondervindelijk leert.

Wat komt aan bod?

de taken van de gastheer, het uitbrengen van een toost. ‘brood- en bestekbeleid’ en natuurlijk de juiste wijnkeuze bij gerechten en tips voor omgang met de sommelier of de juiste keuze van de wijnkaart in een restaurant.

Voor wie zijn deze avonden geschikt?

De avonden zijn leuk, lekker en leerzaam. En er is voldoende ruimte voor gezelligheid. Hierdoor zijn de workshops en etiquettediners heel geschikt om in te zetten voor zakelijke uitjes, als afsluiting van een strategie middag bijvoorbeeld. De workshops en diners werken verbindend en de medewerkers kunnen hun nieuwe vaardigheden zakelijk inzetten. We sluiten af met een etiquette-wijnpubquiz waarbij de winnaar met een mooie prijs naar huis gaat.

De duur van het programma, inclusief of exclusief diner,  en de locatie zijn geheel bespreekbaar.

Bel of mail voor een prijsaanvraag voor een groepsuitje.

Etiquette & Etiketten

Boek snel

Nu ook voor particuliere inschrijving, een leuke avond voor jou en je vrienden.....

Vanwege de vele enthousiaste reacties organiseren we Wine & Dine Etiquettediners voor particulieren bij Brasserie van Baerle in Amsterdam. 

Het diner bestaat uit een aperitief, een amuse, een drie gangendiner met 2 bijpassende wijnen en natuurlijk alle ins & outs over etiquette & de juiste wijn/spijscombinaties. De avond wordt afgesloten met de Etiquette & Wijnquiz.

De kosten voor deze leuke en leerzame avond bedragen 95 euro per persoon.
Reserveren en meer info via 
lilian@omgangsvormen.com

U kunt u ook individueel opgeven voor een workshop of middag.

We hebben ook een verkorte versie, dat is een workshop met hapjes en natuurlijk heerlijke wijnen.  

Lilian Woltering
lilian@omgangsvormen.com
0615596012

[/one_half]