Birthe van Meegeren, Wine & Dine Academy

Birthe en ik verzorgen samen een workshop of diner met tips en trucs over wijn en etiquette. Een origineel en superlekker en gezellig uitje met je collega’s. Leren en genieten tegelijk!

Brasserie Van Baerle, Amsterdam

De Brasserie is een begrip in Amsterdam. Klassiek en modern vult elkaar hier perfect aan. In de private diningroom, met een eigen bar voor het aperitief, organiseer ik graag etiquettediners of workshops. Het eten is verrukkelijk.

Restaurant De Nonnerie, Maarssen

In dit karakteristieke pand aan de Vecht in het midden van het land kom ik al vele jaren voor etiquettediners en trainingen. (Bijna) alles is mogelijk. De keuken is fantastisch.

Kasteel Wijenburg, Echteld

Een unieke lokatie voor een zakelijk evenement. In de sfeer van een Middeleeuws kasteel comfortabel vergaderen en dineren onder het genot van uitstekend eten en ouderwetse gastvrijheid. Het eten is zeer smaakvol, origineel en als het even kan komen de producten rechtstreeks van het land.

Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist

Midden in de bossen ligt dit conferentiecentrum met heel veel mogelijkheden. Een prachtige ruimte voor het etiquettediner is de oude kapel.

Anne Spies, Spies en spreken

Anne is een geweldige trainster in spreekvaardigheid, presentatie en persoonlijke uitstraling. Onze expertise versterkt elkaar en we werken regelmatig samen.

Gemeente Stichtse Vecht 

Mijn tweede roeping: buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand ofwel trouwambtenaar.
Met veel plezier sluit ik huwelijken voor de wet met een toespraak op maat!